КВИЗ МОСТ МАТЕМАТИКЕ 2019

Такмичење квиз мост математике 14.02.2019.

Четвртфинале квиза ''Мост математике-2019'' одржаће се 09.03.2019. Све пријављене школе добиће обавештење о месту и тачном времену почетка такмичења до 25.02.2019.


ВАЖНО:Пројектну документацију треба послати најкасније до 01.03.2019. 
Молимо менторе екипа да се придржавају пропозиција такмичења.


НОВОСТИ:
*Екипе ученика од првог до четвртог разреда основних школа по први пут осим игре Лавиринт припремају Пројектни задатак. Тема је Сат.
*Квиз је добио нови савременији  изглед који је премијерно приказан на конференцији у Уругвају. Захваљујући ангажовању професора  Мирослава Марића са Математичког факултета у Београду и његовим сарадницима, осмишљен је нови дизајн старих игара уз одговарајућу музику. 
Студенткиње четврте године Математичког факултета у Београду, Невена Јурић, Тијана Антић, Ана Батинић, Милица Петровић, Соња Димитријевић, Миљана Марковић приказале су нови изглед  Квиза  ''Мост математике'' у амфитеатру Прве економске школе у Београду 28.01.2019. Том приликом такмичили су се ученици основних школа ''Браћа Барух'' и ''Вук Караџић'' из Београда. Сви присутни су похвалили рад студената и изразили задовољство новим изгледом  квиза. Поделом обавеза обезбеђена је  оптимална динамика и добро вођење квиза као и бележење и саопштавање резултата.

© 2019 Удружење Млади Математичар, Београд.