Свечана академија Удружења "Млади математичар"

25.09.2019.

У свечаној сали Грађевинског факултета Универзитета у Београду, 25.09.2019. године, одржана је презентација и изложба награђених пројеката на тему Сат.

Свечаној презентацији и изложби награђених пројеката присуствовали су: представници Министарства трговине, туризма и телекомуникација помоћник министра, годподин Сава Савић, републички посланик Драгана Костић, председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић, професории продекани Универзитета у Београду, директори и професори гимназија и средњих стручних школа из Београда и Панчева, директори и професори основних школа из Београда, Врчина, Лебана, Крагујевца и Ниша, представници издавачких кућа, ученици, родитељи и представници средстава јавног информисања.

Присутнима су се обратили: помоћник министра гСава Савић у име Министарства трговине, туризма и телекомуникација, проф. др Александар Липковски у име универзитетских професора , Бобан Ђуровић као домаћин финалног такмичења и манифестације ,,Мост матматике“ и председница Удружења, Радица Каровић, која је уручила Захвалнице.

Свој рад су презентовали ученици ОШ,,Вук Караџић“ из Београда, ученици ОШ ,,Трећи крагујевачки батаљон“из Крагујевца и директор ЕТШ Панчево у име својих ученика.

Ово је била прилика да се прикаже филм о активностима у протеклој школској години, најавиуправо одштампан други број Билтена и друге активности за следећу школску годину.

,,Млади математичар“ захваљује свим ученицима, учесницима такмичења, њиховим професорима и родитељима, сарадницима и покровитељима такмичења, а посебно љубазним домаћинима са Грађевинског факултета који су омогућили да се свечаност одржи у прелепој сали њиховог факултета.

© 2022 Удружење Млади Математичар, Београд.